Fer-se dir independentista no vol dir pas ser-ho. De fet, per poder fer tant mal com sia possible a la independència, és imprescindible dir que ets independentista. Solament així pots desunir l’independentisme o bé arrossegar-lo al suïcidi, tot proposant de fer un altre referèndum en comptes de fer ara la DUI.

El darrer en treure’s la careta ha estat David Fernàndez de la CUP. Fernàndez, el qual ja fou un dels 12 culpables d’impedir la independència de Catalunya quan va acceptar la pregunta parany de Mas pel 9-N del 2014, que va convertir el que havia d’ésser un referèndum en una enquesta –dita “Procés participatiu” perquè ens l’empasséssim més bé.

Fernàndez ha afirmat a Catalunya Ràdio que 52% de vots independentistes no legitima “ni de bon tros” fer la DUI. Molt en concordança amb el també cupaire Antonio Baños que, la nit del 27 de setembre del 2015, va mentir quan va dir que no havíem guanyat el plebiscit i que, per tant, no es podia fer la DUI.

És a dir, a la pregunta binària i sense parany “Legitima 52% dels vots per l’independentisme fer la DUI?”, Fernàndez votaria que NO, igual que VOX, Ciudadanos, PSOE i PP.

Deixant a banda que fa tres segles les tropes castellano-franceses de Felipe V no van guanyar cap elecció, amb polítics actius o de reserva que no volen que siguem independents, no ho serem.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,