Les darreres setmanes s’ha fet públic que Elon Musk, el magnat de Tesla i Paypal, ha invertit 1.500 milions de dòlars a Bitcoin, i que la ciutat de Miami començarà a pagar nòmines parcialment en Bitcoin a qui ho desitgi. En el moment d’escriure aquest article Bitcoin cotitza a 48.400$, és a dir, 63’5% més dels 29400$ als quals cotitzava el 1r de Gener.

És doncs funció d’un mitjà de comunicació mantenir el públic informat de la revolució monetària iniciada per l’anònim Satoshi Nakamoto el 2008.

El límit de 21 milions de Bitcoins a què s’arribarà al 2140 i el fet de no estar controlat per un banc central ofereixen al Bitcoin la potencialitat d’esdevenir una moneda més forta del que va ser el patró or abandonat oficialment ara fa mig segle. Acompanyeu-nos en aquest viatge de descobriment o confirmació de Bitcoin. Us pot ser d’utilitat la lectura del llibre “El patró Bitcoin” de Saifedean Ammous.

Les pròximes setmanes publicarem articles per a explicar els conceptes bàsics de Bitcoin, abans d’iniciar-ne la secció d’actualitat.

 

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,