Finalment, a la tercera votació, Aragonès ha estat elegit president de la Generalitat després de més de tres mesos de fer patir tot l’independentisme amb l’amenaça de la repetició de les eleccions, igual que al 2015 quan es va fer aparèixer Puigdemont com a solució màgica al darrer segon.

Catdavant no considera Aragonès el 132è president de la Generalitat perquè no considerem pas que hi hagi continuïtat entre els presidents de la Generalitat de la Catalunya independent i el succedani que el tardofranquisme del règim del 78 va implantar. És per a nosaltres, doncs, el 8è president de la Generalitat autonòmica i el 3r, després de Puigdemont i Torra, que no declararà la independència de Catalunya tot i tenir majoria per a fer-ho.

Va assistir a la investidura Oriol Junqueras; prou se sap que a Catalunya els presos polítics poden anar a actes polítics sempre que volen.

Junqueras va dir que aquest acord sí que assegurava que hi hauria referèndum, afirmació que formula un doble problema: contradiu declaracions recents provinents d’ERC i continua a enganyar l’independentisme tot vinculant referèndum i independència, quan el referèndum és l’eina espanyola per a impedir la DUI, la sola manera de fer la independència.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , , ,