Quatre dies d’activitat al Parc del Fòrum de Barcelona i una programació d’allò més eclèctica caracteritzen el Festival Cruïlla 2022, que se celebrarà entre el 6 i el 9 de juliol. La recuperació del format de 2019 serà una de les principals novetats: dimecres i dijous com a jornades curtes fins a les 23h de la nit i dijous a les 00.30h. “Tot això ho fem en coordinació amb l’Ajuntament de Barcelona i amb BSM, i tenint molt en compte l’impacte en el veïnatge”, va manifestar Jordi Herreruela, director del festival.

Pel que fa a la programació, ja estaven confirmats Residente, Hot Chip, Zahara, The Bloody Beetroots, Rozalén, Fat Freddy’s Drop, Buhos o Sofi Tukker, entre d’altres, però el festival ha anunciat els quatre asos que tenia a la màniga. Un d’ells és Rubén Blades, el referent absolut de la música llatino-americana i que actuarà a Barcelona en la que serà la primera i l’única oportunitat de veure aquest espectacle a Europa, i l’altre és Juan Luis Guerra, rei de la bachata i el merengue. Al Cruïlla serà la primera vegada que Rubén Blades i Juan Luis Guerra actuaran en el mateix festival europeu.

També cal destacar Jack White, exmembre de White Stripes i que serà cap de cartell del divendres juntament amb Duran Duran, precursors del moviment new romantic dels 80. Rigoberta Bandini, Rels B, Trueno, Molotov, Tote King, Delafé y las flores azules, Elefantes o Joe Crepúsculo són altres artistes destacats de la cita.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,