Sílvia Casorrán, consellera de Mobilitat a l’Ajuntament de Barcelona, ha tornat a crear controvèrsia a les xarxes, com fa sovint. Recordem les seves fotos sobre una bala de palla mentre feia befa de la “Catalunya profunda” i el jove mort en xocar contra un bloc de concret; o quan va culpar na Muriel Casals de fer caure el ciclista en l’accident que li va causar la mort.

Aquest cop, la causa són les diverses vegades que Casorrán ha fet servir les seves sogres a Twitter per tal de defensar els seus arguments, els darrers anys. Així, al 2017, afirmava que la seva sogra havia mort en un accident de trànsit; al 2018, s’acostava als 80 i, al 2020, en tenia 72, això que alguns tuitaires consideren un cas de reversió similar al de Benjamin Button al film. Sincerament, creiem que la mala reputació la perjudica en aquest cas. Hi ha múltiples explicacions que ho farien possible com ara canvis de parella, relació múltiple de Casorrán o que les ascendents de la seva parella no siguin un sogre i una sogra sinó dues sogres.

Ara, el que ja no s’empassa ningú és que una sogra de la seva col·lecció que viu als Països Baixos li hagi dit que ha trobat Barcelona més neta que Holanda. Això, després que Colau reconegués que Barcelona estava més bruta per la calor i s’hi hagi dedicat 70 milions d’euros a un pla de xoc per a neteja.