En Jorge Voss és una d’aquelles persones fascinants, impossibles d’etiquetar: empresari, comunicador, dissenyador, cantant professional… I encara li resta temps per a ajudar que s’adoptin animals o donar les seves opinions i reflexions humanístiques a les xarxes dels temes d’actualitat.

Ahir, en Jorge, nascut a Buenos Aires però fermament arrelat a Catalunya i a Girona, va presentar, a la biblioteca Iu Bohigas, el primer volum del còmic “Pep Indep”, com ara ha fet i continuarà fent a altres indrets de Catalunya. El segon volum es publicarà per Sant Jordi del 2022.

Els personatges principals són dos mitjons: en Pep, independentista, i en Manolo, espanyolista que, malgrat aquesta circumstància, són veïns i amics. Es basen en personatges reals que en Jorge va conèixer el 1r d’octubre del 2017. D’altres personatges del còmic o novel·la gràfica en són les mascotes: el cargol República  d’en Pep o l’ocell Plàsido d’en Manolo. I la Melva, la xicota d’en Pep (encara que ella no ho sap!). Per a saber més coses d’en Pep podeu accedir a la seva pàgina. 

En Jorge prepara un canal de Youtube ,TV Voss, del qual no en diem res per no fer “spoiler”, però que promet molt. En aquests moments de tensions i polarització de la societat, en Pep i en Manolo ens ensenyen a conviure amb qui pensa diferent.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,