És imminent que hom sàpiga si Pau Gasol jugarà al Barça fins a la fi de la temporada; el termini per a inscriure’l a l’Eurolliga venç dimecres 24, a les 18.00 hores. El de Sant Boi s´hauria sentit molest per la filtració feta per Toni Freixa -candidat a president del Barça a les eleccions del dia 7 de març -, el qual va fer una piulada en què, en combinant text i fotos, indicava clarament que esperava que Gasol fos contractat abans de divendres vinent. Sembla probable que algú de la gestora li n’hagi passat informació confidencial i s’hagi volgut anotar un punt de cara als socis blaugrana.

Molts mitjans catalans -que lluiten per l’audiència que dóna clics, clics que donen subvencions-, van publicar-ho com a notícia, quan era una rumor. Cosa que recorda el que va passar amb la mort de la Muriel Casals, en què una piulada de Jordi Sànchez la va donar per morta precipitadament. A Catdavant vam decidir de retenir la notícia fins que no fos oficial.

Somiem en una Catalunya lliure on el Barça funcioni de manera modèlica i on els mitjans de comunicació siguin exemple de rigor.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,