A Catdavant, la notícia que esperem amb candeleta per a publicar és que Catalunya ha declarat la independència o, pel cap baix, parlar de les coses que fan els polítics. Com que, malauradament, no fan res per la independència hem de parlar d’allò que no fan o d’allò que diuen. I així ens fan badar amb afirmacions en debats, picabaralles a Twitter o llibres publicats per aquells qui no han fet, fan ni faran la independència. I és que així com cada rosa té la seva espina, cada processista traïdor té el seu llibre.

Ara, Mireia Boya -la de la bandera republicana espanyola al canell, la que amb 71 diputats/ades més va impedir la independència i després va anar a declarar voluntàriament al Supremo espanyol- ha estat l’encarregada de distreure’ns. Ho ha fet tot dient que Rovira hauria d’estar al mateix nivell o per sobre de Puigdemont al Consell per la República. I tots els mitjans subvencionats i les xarxes socials atiaran el foc entre els partidaris de Junts i els d’ERC per afavorir així la divisió i la distracció, i  enterrar la veritat amb un munt de retòrica buida. És a dir, afavorir l’Estat espanyol.

Nosaltres no juguem al joc d’enganyar els catalans i ens refermem en el nostre editorial d’ahir de parlar lliurement de tot i de tothom.

Per això recordem que, si Puigdemont no hagués presidit dues falses declaracions d’independència al 2017 en connivència amb ERC, Catalunya seria independent, cap dels dos seria exiliat i el Consell per la República no existiria. No ens cansarem de desmuntar cada mentida o distracció contraindependentista. Ens hi juguem la llibertat de Catalunya i la dignitat de la professió jornalística.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , , ,