El Festival Grec de Barcelona es reprendrà aquest estiu amb una sòlida programació en recintes tancats. El Teatre Grec acollirà el 6 de juliol l’actuació de Cimafunk, un grup cubà que mescla músiques tradicionals amb funk, soul i afrobeat, i el 27 de juliol donarà protagonisme a Rodrigo Cuevas, un agitador folklòric que hibrida tradició amb electrònica.

Endemés, la sala Barts del Paral·lel esdevindrà un dels epicentres musicals del Grec: Michael League, líder de Snarky Puppy, hi presentarà el 13 de juliol el projecte Bokanté, en el qual conflueixen el jazz, el blues i músiques provinents de Cuba, Jamaica i el delta del Mississipí; el 20 de juliol hi tindrà Imany, artista francesa d’arrels africanes que reinterpretarà amb la seva veu i les cordes de vuit violoncels alguns dels grans moments de la història del pop.

Pel que fa als músics nostrats, el 3 de juliol Barts serà l’escenari de l’energètic trio d’afrocatalanes The Sey Sisters i el 7 hi arribarà l’innovador espectacle multidisciplinari de Tarta Relena. La cita es complementarà amb Lídia Pujol el 21 de juliol i el rock en format acústic d’Itaca Band el 30.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , , ,