La corrupció de les forces i cossos de seguretat estatals continuen subministrant sucosos i variats exemples. Assumptes Interns ha admès un problema greu al sud d’Espanya, on ha pogut posar fi a una dècada d’activitat d’un guàrdia civil conegut com ‘Ojos de Loco’ que proporcionava agents corruptes a l’organització Al Moudi. Assumptes Interns també va detenir fa poc tots els policials que integraven el grup d’estupefaents de Mèrida en una operació antidroga.

D’altra banda, cinc funcionaris han estat detinguts per col·locar droga a la presó madrilenya de Navalcarnero. Finalment, l’inspector en cap Javier Méndez, que fins el 2018 era el màxim responsable de la unitat de droga i crim organitzat de la policia nacional d’Alacant, exerceix actualment com a responsable de recursos humans d’una empresa dirigida pel presumpte narcotraficant Diego Moreno.

Endemés, tres tinents de la Legión d’Almería han estat detinguts per haver-se quedat 7.500 euros d’un establiment hostaler.

Finalment, la policia nacional va identificar diverses persones que xiulaven l’himne espanyol durant la Diada del País Valencià, a la processó de la qual van impedir l’assistència de Compromís.