Disset anys després de la matança a Madrid, encara hi ha detalls que refermen la teoria de l’atemptat de falsa bandera. L’economista i sociòleg Ignacio López Bru, autor del llibre “El clavegueram de l’11-M” i secretari de l’Associació 11-M, Veritat i Justícia, es plany al seu bloc que el periodista José Apezarena no hagi fet cas a una rèplica que li va enviar en referència a un article sobre Casado. El dia dels atemptats aquest ex-col·laborador de 13 TV, membre de l’Opus i editor d’El Confidencial Digital –no és El Confidencial-, va difondre a la COPE l’existència de la motxilla de Vallecas cinc hores abans que fos descoberta a comissaria.

La fonoteca de l’emissora d’ultradreta permet comprovar que la motxilla fou anunciada a les nou de la nit i també a les onze, però descoberta entre la 1.30h i la 1.45h de la matinada un cop feta la inspecció dels objectes que portaven les víctimes a l’estació d’El Pozo.

“És la prova més clara que la famosa motxilla és una prova prefabricada” assegura López Bru, que explica una reacció molt reveladora d’Apezarena. “Fa un any li vaig demanar com s’havia pogut assabentar d’aquesta motxilla i no sols no en vaig obtenir resposta sinó que va eliminar el meu comentari del seu bloc”.

López Bru tampoc entén per quin motiu va restar fora de tota sospita el comissari general Santiago Cuadro, cap de Sánchez Manzano, “la persona que més rellevància i responsabilitat va tenir en les decisions que van desembocar en la destrucció de les autèntiques proves: les restes dels focus d’explosió dels trens i els propis trens, així com en l’aparició de la fraudulenta prova fonamental, la motxilla de Vallecas”.

Aquest economista sosté que l’11-M fou concebut amb l’objecte de “canviar el rumb d’Espanya i fer-la encallar en l’estat terminal en què es troba actualment; calia destruir Espanya i, per tant, era necessari destruir l’únic partit que la defensava. Tot allò que està passant en termes polítics a Espanya d’ençà l’11-M és 11-M”. López Bru està convençut que tot plegat forma part d’una estratègia conjunta entre el PSOE, ETA i els nacionalismes per a marginar el PP i eliminar la nació espanyola. Al marge de la semblança amb el “contubernio judeo-masónico” del franquisme, la denúncia de López Bru posa al damunt de la taula un altre aspecte incòmode sobre l’11-M que en fa trontollar la versió oficial.

Finalment, una circumstància que roman força inèdita té a veure amb Ángel Berrueta, un forner que fou assassinat dos dies després de la matança simplement per haver refusat penjar un cartell que n’acusava ETA.

Juan Baño - motxilla de Vallecas / anunciada a les 21:00

Apezarena - telèfon Kangoo / anunciada a les 23:00

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , , , ,