José Zaragoza té un llarga història de declaracions ofensives cap a l’independentisme i cap a altres submarques de l’unionisme. La seva pertinença al PSC-PSOE el farà eternament vulnerable a les xarxes pel que fa a comentaris que el vinculin als GAL i la calç viva.

De manera més personal, va haver de deixar la direcció del PSOE al 2013 per haver encarregat a l’agència Método 3 d’espiar el que llavors era candidat a batlle de Badalona, Xavier García Albiol, el qual ha estat notícia recentment per motius ben sorprenents com ara esbrinar si vivia a Badalona o a Barcelona.

Zaragoza en aquesta piulada defensava els indults dels polítics catalans que es van lliurar a Madrid, cosa que va ofendre els independentistes:

“La mejor España, 

la democrática, 

es la que es generosa 

con los vencidos”

Carles Puigdemont també a Twitter ha comparat el desafortunat comentari de Zaragoza amb un comunicat nazi fet després d’ocupar França.

Cal recordar a Zaragoza que, els que ell anomena vençuts, hem guanyat totes les eleccions al Parlament de 2015 ençà. I, a Puigdemont, que si a l’octubre del 2017 les DUI del Parlament haguessin estat reals i no pas falses, ell seria president de la Catalunya independent i no pas un tuïtaire de Waterloo estant.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , ,