Nou mesos després que el diari Ara publiqués l’article en què desenes d’alumnes el denunciaven per assetjament sexual i abús de poder a l’Institut del Teatre, Joan Ollé ha trencat el silenci amb una roda de premsa per reivindicar la seva innocència. El director teatral i professor ha negat haver mantingut relacions sentimentals o sexuals amb cap alumne del centre i s’ha limitat a reconèixer que va ser “un greu error” haver begut alcohol durant les classes.

Lluny de demanar perdó, Ollé considera que el diari Ara ha contravingut diversos punts del Codi Deontològic perquè no volia fer periodisme sinó “justícia paral·lela”, motiu pel qual presentarà una queixa forma al Col·legi de Periodistes de Catalunya. No portarà el cas als tribunals però qualifica de “falses” les acusacions i té previst publicar un llibre incloent llurs reflexions sobre els fets.

El director teatral, que va reaparèixer en públic envoltat d’amics unionistes –Serrat, la diputada de Ciutadans Anna Grau o l’advocat Xavier Melero-, va anunciar la presentació d’un nou local al carrer Canuda des d’on vol passar pàgina i “promoure les arts escèniques i les humanitats”.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,