La majoria de lectors ja coneixerà els fets. Resulta que al programa “Atrapa’m si pots” de TV3 presentat per Llucià Ferrer una nena no va poder dir “blat” i va respondre “trigo” en castellà, resposta que com és normal no va ser acceptada, com no ho seria a cap programa.

L’espanyolisme més tronat liderat per Inés Arrimadas ha posat el crit al cel en un tuit on de passada hi ha barrejat Otegi i el que costa TV3. Ja no entrem en la barra que cal tenir per mirar de fer passar TV3 per defensora de la llengua catalana, o de l’independentisme com també es diu a les files annexionistes.

Parlem per una banda de catalanofòbia. Res de nou amb Arrimadas ni amb Ciudadanos. Però cal destacar que aquest cop han deixat als peus dels cavalls els seus cada com menys abundosos votants a Catalunya. Com es pot votar qui un dia ataca la immersió lingüística i l’endemà prova de treure redit polític del fet que una nena no pugui dir blat en la llengua pròpia de Catalunya?

Malgrat la distància que separa Catdavant d’Arrimadas una possible utilització de la paraula “trigo” a TV3 seria “Trigo massa a tancar la paradeta de Ciudadanos a Catalunya”.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,