Aquest cap de setmana, la Festa del Treball rivalitzava amb el Dia de la Mare. A Palafrugell, però, ha estat el cap de setmana del Flors i Violes. Carrers decorats, concerts, màgia, gastronomia i portes obertes de museus han estat el cor de la festa, que ha sortit ben parada de la pluja, que tan sols va aparèixer una estona, el capvespre de dissabte.

El concert de Ginestà (els germans Pau i Júlia Serrasolsas) va ser el plat fort musical que també va comptar amb els espectacles musicals de Miquel Abras, David Ros, Sotrac o The Gramophone Allstars Big Band.

Els de Sant Andreu de Palomar -els quals van fer la crida de la darrera Festa Major a la Plaça Orfila andreuenca- van repassar, en un concert dinàmic i engrescador, les seves cançons més conegudes com “Estimar-te com la terra”, en gairebé hora i mitja. El públic, majoritàriament molt jove, va gaudir de la barreja de cançons emotives i divertidores. La Júlia va celebrar el seu 24è aniversari dalt de l’escenari. Un moment destacat, cap al final del concert, va ser “A la iaia”, molt emotiu i que va fer pensar al redactor -lluny ja de l’edat dels seguidors de Ginestà- que totes les iaies de Catalunya voldrien tenir uns néts com els germans que formen Ginestà.

Llegeix articles amb temes relacionats: , ,