El Ministeri de Presidència, relacions amb les Corts i Memòria Democràtica ha decidit malbaratar 35.000 euros en un retrat fotogràfic a José Luis Rodríguez Zapatero. Potser per acabar d’immortalitzar el president del ‘Apoyaré’ l’Estatut que s’aprovés a Catalunya i que veia brots verds mentre el país s’abocava al precipici de la crisi de 2009.

L’autor serà Pierre Gonnord i l’anunci s’ha publicat sense cap mena d’escrúpols al lloc web del Ministeri d’Hisenda, en una operació que sens dubte Pere Aragonès hauria recollit al seu llibre sobre despeses absurdes del BOE abans d’esdevenir president.

El 2018 el Congreso va aprovar gastar 88.000 euros dels contribuents en un retrat oficial de Felip VI, gràcies a un pacte entre el PP, PSOE i Ciutadans. Poc després de les butxaques de tots plegats en sortirien 454.000 des d’Hisenda pel nou cotxe blindat de la Casa Reial per mitjà d’una licitació confidencial per via d’urgència.

El 2011 el govern del PP va cremar més de 400.000 euros en retrats pictòrics d’Aznar i diversos exministres com ara Álvarez-Cascos, Magdalena Álvarez o María Jesús San Segundo, totes dues del PSOE.

Llegeix articles amb temes relacionats: , ,