El procés té moltes coses a criticar, gairebé totes, si hom és independentista, però no podem negar que té més tombs argumentals que la sèrie l’Innocent de Netflix.

Ara, ERC fa públic estar disposada a començar a governar sense tenir acord de Govern amb Junts. Afirma fer-ho tot seguint una proposició de JxCat que, segons el guió que exigeix desorientar els electors sempre i arreu, ha respost que encara resta espai per a continuar la negociació.

ERC afirma que així s’assegura que no hi haurà repetició d’eleccions. D’altra banda, comporta una situació anormal per diversos motius. En primer lloc, implica un govern en minoria i d’un partit que no ha guanyat les eleccions. En segon lloc, significa un mercadeig inacceptable dels vots dels votants de JxCat, els quals no van ésser advertits en campanya electoral d’aquesta possibilitat. I per a acabar, com es pot engegar un govern d’un sol partit i després fer dimitir consellers i alts càrrecs per tal que entrin els de Junts.

En resum, els partits catalans ignoren cada dia de fa molts anys ençà aquella dita que parla que en política es pot fer de tot menys fer el ridícul.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , ,