El noi de 25 anys que es va endur, fa uns dies, la placa de la Casa de la República a Waterloo, l’ha tornada acompanyada d’una carta de penediment. Puigdemont ha agraït el fet i ha donat per bo el tancament de l’afer.

Catdavant no vam fer notícia del furt i, si en parlem ara, no és pas per a atorgar categoria de notícia a un fet insignificant, sinó per a denunciar el lamentable estat de coses a la política, al jornalisme i a la societat catalanes.

A Catalunya, es varen fer dues falses DUI al 2017 i s’hi va enganyar tot el poble de Catalunya. Al 2018, Turull, Rull, Forn i Sànchez van fer una falsa vaga de fam atès que van confessar que prenien glucosa. Ara, hi ha 74 diputats/des que diuen ésser independentistes i no fan mai la independència. A Escòcia, exemple malaltís del processisme, hi van robar la independència amb una tupinada al referèndum de 2014.

Tot això són noticies colpidores que canviarien la història de Catalunya, per això els mitjans subvencionats protegeixen els seus caps polítics i no en diuen res.

Però, com que cal pagar molts salaris i tenir el poble distret, s’ha de rebaixar el debat polític al nivell de safareig que anuncia i desmenteix un embaràs d’una famoseta, o que anuncia i desmenteix una compra d’un jugador pel Barça.

A Catdavant continuarem a fer jornalisme i a denunciar tothom qui, per a poder posar un plat a taula, ha renunciat a fer-ne.

Llegeix articles amb temes relacionats: , ,