Artur Mas va fer públic, ahir, que comença la sèrie de vídeo podcasts “A favor de la política” al canal de Youtube, el qual fins ara tan sols tenia un grapat de vídeos de fa 8 mesos, amb 44 visualitzacions el que més i 112 subscriptors.

La motivació que Artur Mas afirma tenir per a llençar aquest podcast és capgirar el descrèdit que, segons ell, afecta la política actualment, mitjançant converses amb persones de diversos camps. La primera, ja publicada, pertoca a Sergi Pàmies. Les altres anunciades pertoquen a Ana Pastor, David Fernàndez i Jaume Padrós. No sembla que ni Mas ni els seus entrevistats, llevat de Sergi Pàmies, siguin gens indicats per a assolir tan notable objectiu.

Artur Mas mateix va retallar l’estatut nocturnament i amb traïdoria, i no va haver d’aclarir el tema del delicte fiscal a Liechtenstein amb el seu pare perquè Espanya el va deixar prescriure. Després, ja com a president, va impedir la independència al 2014 pel fet de canviar el que havia de ser un referèndum d’independència per un procés participatiu amb pregunta-parany. Va maquinar en privat contra la DUI a l’octubre de 2017, va afirmar, posteriorment, que ningú no es va creure el referèndum del 2017 i va renegar de la unilateralitat.

També ha renegat de la unilateralitat David Fernàndez que, a més, com a representant de la CUP i tot acompanyant Quim Arrufat, va ser còmplice de la pregunta-parany pel 9-N. Per si no n’hi hagués prou, la seva CUP, per boca d’Antonio Baños, va mentir en dir que no havíem guanyat el plebiscit del 9-N de 2015. Ara, Pere Aragonès l’ha incorporat a l’Acord per l’Amnistia i l’Autodeterminació. Qualsevol cosa menys fer la independència.

Ana Pastor, jornalista respectada a l’estat espanyol és, però, peça fonamental de la Sexta -cadena de televisió poc amiga dels catalans- i, a més, fundadora i accionista de Newtral, companyia, per alguns, de verificació i, per altres, directament censora, especialment amb tot allò que posi en dubte la versió oficial de la Covid-19.

Per a acabar, Jaume Padrós, ex-dirigent de la JNC i de la FNEC, és el president del Col·legi de Metges, per això, és més greu i criminal que encobrís la falsa vaga de fam de Rull, Turull, Forn i Sànchez mentre prenien glucosa, en la qual era el portaveu mèdic.

Amb aquest repartiment no sembla pas que aquest vídeo blog pugui ésser d’interès ni pels independentistes ni pels qui vulguin ennoblir la política.

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , , ,