Recentment hem vist una foto de Pablo Hasél a l’interior de la presó de Ponent feta per Albert Botran. A qualsevol persona, mínimament familiaritzada amb el règim penitenciari, sobtà l’incompliment manifest de la normativa que impedeix accedir amb mòbils o càmeres a les sales de visites previ escorcoll, com queda recollit a larticulat de la circular 2-2008 del Departament de Justicia de la Generalitat que teniu aquí.

L’excepció que contempla exclou l’escorcoll però no autoritza pas la tinença i menys encara l’ús de mòbils. I estableix l’acompanyament de la direcció o persona en qui delegui. És a dir, incompliment de Botran , complicitat de la direcció i silenci protector dels mitjans catalans. Tot molt edificant.

Fins i tot C.C.O.O. s’ha queixat d’aquest “circ” (SIC) en aquesta comunicació on critiquen la dubtosa legalitat de l’acte de Botran que consideren propagandístic i que mostra elements de privacitat i seguretat del centre.

Botran és ara al Congreso per les CUP i ja va fer un espectacle posant un rap de Hasél fa uns dies des de la tribuna d’oradors. Però no és nou en situacions surrealistes i contràries al poble de Catalunya. És un dels 72 diputats/des al Parlament que va fer 2 falses DUI enganyant tothom  l’octubre del 2017. I ja el 2015 surt al vídeo de la rocambolesca assemblea de les CUP que “empatant ” a 1.515 va acabar fent Puigdemont President. El president que havia de declarar la independència en 18 mesos i sense referèndum.

 
CP-Ponent-COMENCA-EL-CIRC

Llegeix articles amb temes relacionats: , , , , ,